2013. március 11., hétfő

Könyvjelző eszköztár megjelenítése böngészőkben

Nem tudom, ki hogy van vele, de én elég sok weboldalt használok, olvasok rendszeresen, amit nem feltétlenül lehet hírolvasóba betenni, ezért kénytelen vagyok könyvjelzőket használni. A böngészőm könyvjelzők menüpontjában viszont annyi oldal van, hogy már a mappákat is görgetni kell, nem is beszélve a bennük rejlő oldalakról (igen, tudom, nem ártana már rendet rakni, és szelektálni…).
Ha te is ilyen helyzetben vagy, és már sokszor gondolkodtál azon, hogy mit tegyél, hogy a valóban fontos oldalakat egy kattintással elérd, ez a bejegyzés neked szól. Használd a beépített könyvjelző eszköztárat!
Ez az eszköztár vagy látszik a böngésző telepítésekor, vagy nem, ezért szeretném neked megmutatni, hogy lehet előhívni, ha valami folytán nem látszana.

Mozilla Firefox (19.0.2)

1. A menüsor egy üres pontján kattints egyet a jobb egérgombbal, hogy előhozd a helyi menüt. Itt keresd a Könyvjelző eszköztár menüpontot. Ha nincs előtte pipa, akkor kattints rá egyszer a bal egérgombbal.


2. A böngészőben meg is jelenik az új eszköztár, amire most már fel lehet tenni a legszükségesebb oldalak gombjait.


Internet Explorer 9.

1. Itt is a menüsor egy üres pontját kell megkeresni, és jobb gombbal kattintani egyet. A megjelenő menüben a Kedvencek sáv pontot kell keresni. Ha nincs előtte pipa, akkor kattints rá egyet a bal egérgombbal.



2. Ennek hatására megjelenik az új sáv, amire kitűzheted kedvenc oldalaid gombjait.


Kellemes böngészést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, oszd meg velem a bejegyzéssel kapcsolatos gondolataidat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...