2013. március 14., csütörtök

Internet Fiesta 2013

Programot keresel? Szeretsz könyvtárba járni? Szeretnél többet tudni az Internet közösségteremtő szerepéről? Akkor azt javaslom, látogass el március 20-27 között a 14. Internet Fiesta eseményeire az ország könyvtáraiba.

"Az idei fiesta célja az internet mindennapi használatának népszerűsítése, különös tekintettel a közösségteremtés bemutatása. A programok tematikájának kialakításakor ugyanakkor szeretnénk tovább népszerűsíteni az internet praktikus szolgáltatásait is."
(Forrás: http://fiesta.kjmk.hu)

Azt, hogy vajon a te településed valamelyik könyvtára csatlakozott-e a programhoz, itt nézheted meg:

Csak keresd ki a legördülő menüből a te, vagy a hozzád közel levő települést, és máris megjelennek az ottani programok. Az egyes programok részleteit a program címére kattintva érheted el. Érdemes keresgélni, mert mindenféle korosztálynak kínálnak érdekes lehetőségeket. Hátha találsz egy jó programot, ahová e tudtok menni a gyerekekkel. A könyvtárat megismerni soha nincs túl korán!

A kezdeményezésről bővebben a Fiesta oldalán olvashattok, és akár célközönség szerint is válogathattok, így rögtön megnézhetitek, hogy mit ajánlanak a 14 éven aluli korosztálynak.

Jó szórakozást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, oszd meg velem a bejegyzéssel kapcsolatos gondolataidat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...