2016. szeptember 27., kedd

Ingyen Office a gyerektől

Szeretnéd használni a Microsoft Office csomagját, de jó lenne, ha ezt ingyen tehetnéd meg? Mutatok neked egy teljesen legális megoldást, amire minden szülőnek lehetősége van!

A Tisztaszoftver program már jópár éve biztosítja ingyenesen az Office programcsomagot a közoktatás és a felsőoktatás szereplői számára, mégis úgy látom, hogy inkább az egyetemi, főiskolai hallgatók között terjedt el a híre, és ők használják ki a lehetőséget igazán.

Pedig tavaly óta ráadásul kibővítették a programot azzal, hogy egy oktatási azonosítóval 5 számítógépre, és 5 mobileszközre telepíthető legálisan az irodai csomag. Ráadásul annak legfrissebb változata, és még 1 terabájtnyi felhőtárhely is jár hozzá.

Mivel úgy gondolom, sokkal több szülőnek kellene erről tudnia, ezért készítettem egy videót, amin megmutatom, hogyan is lehet minden iskolás gyerek családjának ingyen irodai programcsomagja. A videón csak a regisztráció és az első belépés menetét mutatom be, a telepítést magát most nem. Persze, ha igény van rá, akkor erről is készíthetek egy bejegsóyzést, de alapvetőn a videó utolsó kockáin látható Office 2016 telepítése gombra kattintva csak az utasításokat kell követni, vagy egyszerűen az online verziókat is lehet használni.

Lássuk tehát, hogyan legyen nálatok is ingyen a Microsoft Office!


Szép napot!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, oszd meg velem a bejegyzéssel kapcsolatos gondolataidat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...