2016. október 20., csütörtök

Egy kis szünet (és egy kis újratervezés...)


Egy kicsit összecsaptak a fejem fölött a hullámok. Igen, bevallom, ideiglenesen kudarcot vallottam a multitaskingban. Nem sikerült zökkenőmentesen összehangolni a családi életet, a háztartást, és a blogolást-oktatást.

Pedig úgy örültem, hogy az utóbbi időben sikerült kicsit sűrűbben írni. Úgy tűnik, nektek, kedves olvasóim, szintén bejön az új rendszer, legalábbis, ami a látogatottsági statisztikákat illeti.

De most muszáj volt arra a döntésre jutnom, hogy a család az első. Úgy döntöttem, hosszabb őszi szünetet tartok a blogban, ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy nem fog új bejegyzés megjelenni nagyjából egy hónapig. Egy kicsit rendbe hozom a háztartást, a családot, és mindenekelőtt a saját fejemet.

Igen, iszonyú sok ötletem van, rengeteg terv kavarog az agyamban, és már-már a káosz forog fenn ezek között, így viszont nem lesz egyikből se semmi. Úgyhogy megpróbálom kicsit rendszerezni és fontossági sorrendbe állítani őket, és kitalálni, hogy a céljaim eléréséhez pontosan milyen lépéseket kell tennem, milyen sorrendben. (Sőt, még az is lehet, hogy a céljaimat is át kell kicsit fogalmaznom...).

Azért nem maradtok segítség nélkül, ha bármilyen kérdésetek van, esetleg a jövőre nézve témajavaslat a blogra,a Facebook oldalon nyugodtan üzenhettek, és továbbra is szeretettel várlak titeket az Anyabarát PC klub Facebook csoportban, ahol olyan kérdéseket is feltehettek, amiket nyilvánosan cikinek éreztek. Ott csupa olyan ember van, akik hasonló "cikis" kérdésekkel küzdenek, tehát bátran meg lehet szólalni. Ha tudunk segítünk egymásnak.

Nos, ennyi lenne mára. További kellemes októbert nektek. Remélhetőleg a valódi őszi szünet után egy héttel újra találkozunk, és addigra már rendezett gondolatokkal, világos célokkal, és cselekvési tervekkel, és újult erővel térek vissza a blogoszférába!

Szép napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérlek, oszd meg velem a bejegyzéssel kapcsolatos gondolataidat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...