2014. május 21., szerda

iWIW időkapszula

Valószínűleg hallottatok már róla, hogy 2014. június 30-án végleg megszűnik az iWIW, ez a régebben oly népszerű magyar közösségi oldal.

A legtöbben valószínűleg az utóbbi időben nem használták sokat, de a Facebook térhódítása előtt bizony igen nagy volt rajta a forgalom, sok kép került fel rá, rengeteg üzenetváltás, és régen látott ismerősök sora van egy-egy még meglévő fiókban. Nem kell siratnunk ezeket az adatokat, június 25-ig rendelhetünk időkapszulát.

Ez egy tömörített, .zip kiterjesztésű fájl, melybe az oldal kezelői belecsomagolnak mindent, ami igazán értékes lehet számunkra. Ezt a fájlt letölthetjük, majd kitömörítve azt a böngészőn keresztül akár internet kapcsolat nélkül nosztalgiázhatunk a régi szép időkön fényképeket nézegetve, üzeneteket olvasgatva. A dolog semmibe nem kerül, csak abba a 2 percbe, amíg igénylünk, majd letöltünk.

Nos, én is igényeltem egy ilyen csomagot, és ennek folyamatát mutatom meg nektek ebben a videóban. Ha kérdésetek van ezzel kapcsolatban, nem volt valami érthető, vagy kimaradt valami a videóból, írjatok nekem egy megjegyzést a bejegyzés után, és igyekszem válaszolni.


Szép napot, élvezzétek a csodálatos időt!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...